Wavesound Events

Uw partner op het gebied van complete evenementenvoorziening.

Confetti

Confetti is dé manier om iets op een speciale manier aan te kondigen, te presenteren, te onthullen of een feest nog specialer te maken.  

Wij verhuren confetti met een lanceerstation dat zelf makkelijk te bedienen is. u huurt bij ons vier stations met ieder twee vullingen (in totaal dus 8 vullingen) van 80 cm confetti naar keuze, inclusief de lanceerknop voor € 170,00 incl BTW en exclusief bezorgkosten.


Let wel, het lanceren van confetti is niet zonder gevaar. De confetti wordt met druk gelanceerd. Richt dus nooit direct op mensen of dieren. Wavesound Events draagt geen verantwoordelijkheid voor ondeugdelijk gebruik van onze confetti.

Rook

Rook zorgt ervoor dat de lichtshow veel beter tot zijn recht komt.  

Wij verhuren rookmachines die dikke rookpluimen veroorzaken maar ook rookmachines (zogenaamde hazers) die een nevel van fijne mist creëeren. u huurt bij ons rookmachines vanaf €50,00. Neem gerust contact met ons op veer meer informatie. 

CO2/ Pyro

Zijn uw wensen nog iets extremer dan hierboven en wil u graag CO2 rookpluimen maken of zelfs vuur. Dit via ons ook mogelijk. Wij werken nauw samen met effectbedrijven waardoor we dit tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en vraag voor een vrijblijvend offertegesprek.